Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x


Dromen & doorzetten

Bent u op zoek naar de juiste partner voor een compleet concept voor de aankleding van de openbare ruimte? TS&S is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van publieke omgevingen. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, want alleen dan is het beste resultaat te realiseren. Wij denken graag met u mee om het juiste plan te maken voor het inrichten van de uitgekozen ruimte. Van stadsinrichting, parkinrichting en compacte fietsenstallingen, tot afzetsystemen en straatmeubilair. Wij zijn betrokken en betrouwbaar. Wij vinden het belangrijk dat ú tevreden bent.

Niet alleen nieuw te ontwerpen en realiseren van omgevingen zijn onze specialiteit. Wij verzorgen ook renovaties van bestaande inrichtingen. Wij denken graag met u mee.

TS&S werkt met diverse partners samen, waardoor wij een compleet concept kunnen bieden. Maar u heeft maar één aanspreekpunt! Daarnaast staat duurzaamheid, milieu en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de keuzes van de materialen.

Kortom, bent u op zoek naar een partner die persoonlijk contact belangrijk vindt, betrouwbaar en betrokken is? Neem dan contact met ons op.

 

 

TS&S Beheer

Bezoek en postadres:

Meentsestraat 42

6987 CP Giesbeek

M. +(31) (0)6-22546797

E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

I. www.tsens.nl

 

KvK nr. 63184982

BTW nr. NL217349146B01

Bank nr.: NL13 RABO 0302 9171 44

BIC nr.: RABONL2U

Laatste nieuws nl

show nieuws nl
Nieuws 30-04-2016

Er is momenteel geen nieuws.

TS&S op Twitter